Contactgegevens klooster laboratorium Jan XVII

Contactgegevens

Jan XVII: waar vind je het, hoe kom je er en ook: hoe voorkom je dat je in de duinen verdwaalt.

Adres
Stichting Jan XVII, klooster laboratorium
Transitium ZeeVELD
Noorderstraat 2
1901 MT CASTRICUM

Routebeschrijving
Veel routeplanners kennen de weg naar ZeeVELD niet, maar doen u verdwalen in de duinen. Volg daarom deze routebeschrijving.

Openbaar vervoer:
Per trein of bus naar Station Castricum, vervolgens verder te voet (loopafstand 45 min), per fiets (fietsafstand 15 min; OV-fietsen te huur bij het station) of per bus. Vanaf het station Castricum rijdt ongeveer twee keer per uur een bus, lijn 164 naar Egmond aan Zee, ook naar bushalte Noorderstraat. Zie hiervoor www.9292ov.nl. Er staan geen taxi’s bij station Castricum. Om een taxi te reserveren, bel: 072-533 1313.

Te voet of te fiets
Komt u te voet of met de fiets, verlaat dan het station bij de vooruitgang. Dat is de uitgang met een kiosk en een bloemenwinkel.

Steek de weg over en ga naar links: volg deze weg – de Mient – die parallel loopt aan het spoor tot u na 500 m uitkomt op de Vinkenbaan. Hier slaat u linksaf, het spoor over en u volgt de Vinkenbaan tot en met de derde afslag naar rechts: de Bakkummerstraat. Deze volgt u zo’n 500 m. Dan gaat de Bakkummerstraat – in een flauwe bocht naar links – over in de Van der Mijleweg. De Van der Mijleweg gaat weer over in de Van Oldenbarneveldweg, die uitkomt op de rotonde van de Zeeweg. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag naar rechts: de Heereweg. Deze volgt u een kilometer. Dan ziet u aan uw linkerhand het voormalig Kinderhuis Antonius. Dit gaat u voorbij, waarna aan uw linkerhand de ingang Noordhollands Duinreservaat – Noorderstraat volgt. Sla deze weg in.

Bijna daar…

U komt aan het einde ervan op een splitsing met daarop een bouwsel met toeristische informatie over het duinreservaat. Sla hier linksaf. Rechts ziet u dan onze buiten. Na ongeveer 60 meter ziet u aan uw rechterhand ZeeVELD. Welkom!

E-mail
Wij verzoeken u bij voorkeur via e-mail contact met ons op te nemen.
Jan XVII: info@jan17.nl.

Bankrekening
Wel 24 uur per dag bereikbaar: IBAN rekeningnummer NL83TRIO 0338 6497 94 t.n.v. Stichting Jan XVII.